Nederlands Consulaat-Generaal in São Paulo, Brazilië

Locations

1 t/m 4 van 4

1 Nederlands Consulaat-generaal in São Paulo

Het consulaat-generaal in São Paulo behartigt de belangen van de Nederlandse overheid in Brazilië in de deelstaten São Paulo, Mato Grosso do Sul, Paraná, Santa Catarina en Rio Grande do Sul.

2 Nederlands Honorair Consulaat in Curitiba

Het honorair consulaat van Curitiba valt onder het ressort van het Nederlandse consulaat-generaal te São Paulo. Het HC Curitiba vertegenwoordigt Nederland in de deelstaat Paraná. U kunt bij ons terecht voor vragen, legalisaties, verklaringen en een noodpaspoort. Voor overige zaken, zoals Nederlands paspoort of visum (MVV/Schengen) aanvraag kunt u terecht bij het consulaat-generaal te São Paulo.

3 Nederlands Honorair Consulaat in Santos

Santos is de belangrijkste havenstad van Brazilië. Het honorair consulaat van Santos valt onder het ressort van de Nederlandse consulaat-generaal te São Paulo. HC Santos vertegenwoordigt Nederland in de deelstaat São Paulo. U kunt bij ons terecht voor vragen, legalisaties, verklaringen en een noodpaspoort. Voor overige zaken, zoals Nederlands paspoort of visum (MVV/Schengen) aanvraag kunt u terecht bij het consulaat-generaal te São Paulo.

4 Nederlands Honorair Consulaat in Porto Alegre

Het honorair consulaat van Porto Alegre valt onder het ressort van het Nederlandse consulaat-generaal te São Paulo. Het HC Porto Alegre vertegenwoordigt Nederland in de deelstaat Rio Grande do Sul. U kunt bij ons terecht voor vragen, legalisaties, verklaringen en een noodpaspoort. Voor overige zaken, zoals Nederlands paspoort of visum (MVV/Schengen) aanvraag, kunt u terecht bij het consulaat-generaal te São Paulo.